Digitaal Spreekuur

Heb je een vraag over het gebruik van je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Maak dan een afspraak voor het Digitaal Spreekuur.

Heb je hulp nodig bij de installatie van je smartphone of tablet? Of lukt het niet om bijvoorbeeld een bijlage bij een e-mail te openen? Misschien heb je een vraag over de werking van een app op je tablet of smartphone of over een specifiek programma of onderdeel van je apparaat? Met deze en andere vragen kun je op afspraak terecht op het gratis Digitaal Spreekuur. Durf je nog niet langs te komen, dan is een telefonische afspraak mogelijk. 

Het aanvragen van een afspraak kan telefonisch via 010 714 63 00, bij de balie in de Korenbeurs of online via de knop hieronder. 

Het Digitaal Spreekuur vindt van 2 tot en met 23 juli, en van 13 augustus tot en met 3 september elke donderdag plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs tussen 13.00 en 16.00 uur. 

Een afspraak duurt een bepaalde tijd, afhankelijk van de vraag die je hebt. Dit in verband met de corona maatregelen. 

Neem je apparaat, gebruikersnamen, e-mailadressen en wachtwoorden mee, of zorg dat je het bij de hand hebt tijdens een telefonisch advies.

Je hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb of van de Bibliotheek Schiedam.

Let op: je blijft zelf verantwoordelijk voor je apparaat. Garantie op een oplossing kan niet worden geboden, maar er is vrijwel altijd een oplossing. 

 

Wil je een cursus volgen, bekijk het cursusaanbod: