Cursus E-books lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kun je gratis e-books lenen voor de computer, e-reader, tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Voor deze cursus van één middag neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account om e-books te kunnen lenen, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig. Let op: de meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. 

Er is plaats voor 3 deelnemers. De cursus is gratis en vindt plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Koffie, thee en cursusmateriaal zijn bij de cursusprijs inbegrepen. In verband met de corona maatregelen is de cursus alleen op afspraak, dus is het nodig je ervoor aan te melden. Aanmelden kan via telefoonummer 010 714 63 00, bij de balie in de Korenbeurs of online via de knop 'Aanmelden' hieronder. 

Cursusdatum:
Donderdag 6 augustus 2020 van 13.00 tot 16.00 uur (VOL)

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: 

Heb je een vraag over het gebruik van je apparaat? Bezoek het gratis Digitaal Spreekuur: