Cursus E-books lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kun je gratis e-books lenen voor de computer, e-reader, tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Voor deze cursus van één middag neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account om e-books te kunnen lenen, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig. Let op: de meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. 

Er is plaats voor 3 deelnemers, maar vanwege de corona-maatregelen kan het aantal deelnemers nog aan worden gepast. De cursus is gratis en vindt plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Koffie, thee en cursusmateriaal zijn bij de cursusprijs inbegrepen. In verband met de corona-maatregelen is de cursus alleen op afspraak, dus is het nodig je ervoor aan te melden. Aanmelden kan via telefoonummer 010 714 63 00, bij de balie in de Korenbeurs of online via de knop 'Aanmelden' hieronder. 

Cursusdata, onder voorbehoud: 
Onder voorbehoud: Donderdag 12 november 2020 tussen 13.00 en 16.00 uur. 
Onder voorbehoud: Donderdag 10 december 2020 tussen 13.00 en 16.00 uur. 

De praktische demonstratie die op donderdag 29 oktober zou worden gehouden in de Korenbeurs gaat helaas niet door. De opzet past niet goed in deze tijd gezien de huidige maatregelen en situatie. Mocht er en nieuwe datum worden gepland, dan laten wij dit weten.

Wil je meer weten over deze nieuwe app, klik dan hier

 

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: 

Heb je een vraag over het gebruik van je apparaat? Vraag een afspraak aan voor het gratis Digitaal Spreekuur: