Cursus E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kun je ook gratis e-books en luisterboeken lenen voor de computer, e-reader (alleen e-books), tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books en luisterboeken, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Voor deze cursus van één middag neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig. Let op: de meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. 

Telefonische hulp: 
Wil je nu al telefonisch geholpen worden met het lenen van e-books of luisterboeken? Dat is ook mogelijk! Inmiddels hebben wij hier goede ervaringen mee. Klik daarvoor op de knop 'Aanmelden' hieronder en kies in het formulier voor telefonische hulp. 

Informatie over de cursus:
Er is plaats voor 3 deelnemers, er wordt een tijdsblok met je afgesproken. De cursus is gratis en vindt plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Aanmelden kan via telefoonummer 010 714 63 00, bij de balie in de Korenbeurs of online via de knop 'Aanmelden' hieronder. 

Cursusdata:
Donderdag 4 februari 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur: Gaat NIET door, wel telefonische hulp mogelijk.
Dinsdag 2 maart 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur. 
Donderdag 1 april 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur. 
Donderdag 6 mei 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur. 

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: 

Heb je een vraag over het gebruik van je apparaat? Vraag een afspraak aan voor het gratis Digitaal Spreekuur: