Hulp bij belastingaangifte

Gratis hulp bij belastingaangifte

Vanwege het corona-virus zijn de Belastinginvuldagen helaas niet doorgegaan op de oorspronkelijk geplande data. Minters en de Bibliotheek Schiedam zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om te bekijken of de invulservice in de Korenbeurs opnieuw georganiseerd kan worden.

Woont u in Schiedam en had u al een afspraak staan? Dan nemen de Sociaal Raadslieden van Minters contact met u op. Heeft u een afspraak staan, maar heeft u op 6 juli nog niets van ons vernomen? Neemt u dan in de week van 6 juli contact met de Sociaal Raadslieden Minters via het telefoonnummer: 010 - 435 1022. Op de website van Minters vindt u een lijst met documenten die u mee moet nemen naar uw afspraak.

Bij alle ontmoetingen moeten wij rekening houden met uw en onze gezondheid en dienen we de instructies van het RIVM en de regering te volgen. Dat verwachten we ook van u wanneer u ons bezoekt. Heeft u een afspraak en heeft u of iemand in uw gezin (milde) gezondheidsklachten? Neem dan telefonisch contact op met Minters voor een nieuwe afspraak. 

DigiD nodig!

Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heb je een eigen DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD, vraag die dan tijdig aan. Vergeet daarbij niet om je DigiD vervolgens ook te activeren. Aanvragen van een Digid kan eenvoudig via www.digid.nl. Is niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Minsters is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 11:00 – 13:00 uur op telefoonnummer 010–4351022. Verdere info op de website van Minters.

Bekijk ons filmpje


Direct bellen met de Belastingdienst? Bel gratis de BelastingTelefoon: 0800 - 0543