Online leren

Naast ons aanbod op het gebied van Nederlands leren, computercursussen en andere (digitale) basisvaardigheden, is er ook een aantal aanbieders van gratis online leren die we kunnen aanbevelen.

Bibliotheek

Speciaal voor leden van de Bibliotheek hebben we een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Als lid van de Bibliotheek kun je deze online cursussen gratis volgen. De aanbieders van de curussen zijn Soofos en GoodHabitz.

Ga naar de cursussen

Open Universiteit

Maak vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van de Open Universiteit! De cursussen (in uiteenlopende vakgebieden) geven een goede indruk van de opleidingen en het studeren bij de OU. De omvang varieert van zo'n 4 tot maximaal 28 uur studie.

Ga naar de Open Universiteit

Udemy

Udemy is een marktplaats voor online leren met meer dan 100.000 cursussen en 24 miljoen studenten. Leer alles over programmeren, marketing, lifestyle, muziek en meer! Met handige app zodat je altijd en overal je cursus kan volgen.

Ga naar Udemy

Skillshare

Skillshare is een online platform met duizenden cursussen in design, business, technologie en meer. Leden kunnen onbeperkt cursussen volgen en met andere cursisten netwerken. Met handige app zodat je ook onderweg kunt leren.

Ga naar Skillshare

LinkedIn Learning

Leer verder op de momenten die er echt toe doen! Cursussen voor elke fase van uw carrière. Docenten met praktische ervaring.

Ga naar LinkedIn Learning

Coursera

Coursera biedt universele toegang tot 's werelds beste onderwijs en werkt samen met topuniversiteiten en organisaties om online cursussen aan te bieden. Altijd en overal toegang met de handige app.

Ga naar Coursera