Foto van een vrouw die in het gras leest

We vinden het natuurlijk jammer om u als lid te verliezen, zou u zo vriendelijk willen zijn om kort aan te geven wat de reden is van uw opzegging? Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

 

U kunt uw lidmaatschap opzeggen op drie manieren, vermeld hierbij altijd uw ledennummer, naam en adresgegevens. (*) Vermeld uw bankrekeningnummer in uw bericht, indien u nog tegoeden heeft staan op uw pas. Na aftrek van eventuele openstaande registraties kan het restitutiebedrag aan u overgemaakt worden. U ontvangt het restitutiebedrag binnen 6 weken.

U kunt uw brief sturen naar:

de Bibliotheek Schiedam
t.a.v. ledenadministratie
Postbus 863
3100 AW Schiedam

Of u stuurt een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of u komt langs bij de servicebalie in de bibliotheek, neem hiervoor uw legitimatiebewijs mee.

U kunt uw bibliotheekpas nog gebruiken tot de vervaldatum van uw lidmaatschap.
Indien u wilt kunnen onze bibliotheekmedewerkers u nog een advies geven over een eventueel beter passend lidmaatschap.

Altijd welkom

Graag maken wij u erop attent dat u ook als niet-lid altijd van harte welkom bent in de Bibliotheek Schiedam om bijvoorbeeld een goed boek of tijdschrift te lezen, te studeren, gebruik te maken van de computers, etc. Ook kunt u nog altijd een activiteit bijwonen.

 We raden u aan om uw bibliotheekpas te bewaren. Als u weer lid wilt worden bij ons, dan kunnen we uw pas zo weer activeren.

* Opzeggen: 1 maand voor afloop van het lidmaatschap, dit i.v.m. verwerking in het systeem. We kunnen uw lidmaatschap alleen beëindigen als alle materialen zijn ingeleverd en alle kosten zijn voldaan. Alle informatie over opzeggen vindt u in de algemene voorwaarden.