Schiedam.nl

Beste Bibliotheek van Nederland 2017 banner 1

Foto van Hof in Zuid

De Bibliotheek in Hof in Zuid heeft een uitgebreide collectie en diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Vanaf donderdag 11 september is de Bibliotheek in Hof in Zuid in de Gorzen geopend. Hof in Zuid is een spiksplinternieuw wijkcentrum met voorzieningen waaronder een recreatieruimte, een koffiebar, gratis Wifi, een leestafel met kranten en tijdschriften, een compacte wisselende collectie boeken en een ophaal- en afgiftepunt van materialen van de Bibliotheek Schiedam.

Door in te loggen op deze website kunnen leden de hele collectie van de Bibliotheek Schiedam doorzoeken en is het mogelijk te reserveren en aan te geven waar u de bestelling op wilt halen. Als het bestelde beschikbaar is, brengt de vervoersdienst deze materialen naar de gekozen bibliotheekvoorziening, na 11 september dus ook naar de Bibliotheek in Hof in Zuid. Na afloop van de leentermijn zijn de materialen in elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.

Voorzieningen
Ophalen reserveringen
Inleveren materialen
Gratis wifi-verbinding
Leestafel met tijdschriften en kranten
Computer voor zoeken en reserveren
Koffiebar
Collectie voor alle leeftijden
Begeleiding door vrijwilligers

• Straat: Nieuwe Maasstraat 68 D
  • Postcode: 3114 TM
  • Stad: Schiedam

• Telefoon: 010-7146300
  • Website: www.debibliotheekschiedam.nl

Bibliotheken in Schiedam

Klik op een bibliotheeklogo voor de openingstijden.

From Address: To:

Keurmerk Mediawijsheid

afbeelding hand met duim omhoog

Sinds begin 2012 draagt de Bibliotheek Schiedam het Nationale Keurmerk Mediawijsheid.

Mediawijsheid cursussen

De beste bibl.website 2010

afbeelding hand met duim omhoog

In 2010 werd de website van de Bibliotheek Schiedam verkozen tot de beste bibliotheekwebsite van 2010.

De beste bibliotheek 2011

afbeelding hand met duim omhoog

De beste bibliotheek van Zuid-Holland 2011 en de vierde plek in de verkiezing van Beste Bibliotheek van Nederland 2011.

Beste bibliothecaris 2013

afbeelding hand met duim omhoog

Jan van Bergen van Henegouwen is uitgeroepen tot Nederlands Beste Bibliothecaris van 2013.