bedanktv2

Stemmen kon in februari 2017.

Bedankt voor alle hulp!

De Bibliotheek Schiedam heeft tijdens de stemperiode enorm veel steun uit de stad gekregen.

Op vele plaatsen hing de poster voor het raam en ook online kwam de oproep om te stemmen op veel Schiedamse websites terug.

Uiteraard is de Bibliotheek Schiedam heel dankbaar en trots op deze steun uit de stad.

Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat de Bibliotheek Schiedam de meeste publieksstemmen van alle genomineerde bibliotheken heeft gekregen.

Persinformatie

Bent u journalist en wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

U kunt de Bibliotheek Schiedam volgen op social media. Zo wordt u actief op de hoogte gehouden van actuele berichten.

Volg de Bibliotheek Schiedam op:

Twitter, Facebook, Google+ en het laatste nieuws op www.debibliotheekschiedam.info.

Persvoorlichters

Informatieverzoeken van journalisten verlopen via persvoorlichting.

Imaan Norris

E-mail: inorris@debibliotheekschiedam.nl

Website banners

Plaats onze banners op uw website en/of deel ze via social media. Kopieer van de gewenste banner de html-code en plak deze in de editor van uw website/blog.

Wij verzoeken u de banners te laten verwijzen naar: https://www.debibliotheekschiedam.nl/thema/beste-bibliotheek-van-nederland

Door met uw rechtermuisknop op een banner te klikken krijgt u de optie deze te downloaden. U kunt ook grotere bestanden met een betere kwaliteit downloaden via onderstaande link:

Klik hier om de banners te downloaden

Full banner 486 bij 60 pixels

U kunt bij deze banner de max-width veranderen in maximaal 933 pixels.

BesteBibl2017 banner 1

Leaderbord 728 bij 90 pixels

U kunt bij deze banner de max-width veranderen in maximaal 1456 pixels.

BesteBibl2017 banner 2

Medium rectangle 300 bij 250 pixels

U kunt bij deze banner de max-width veranderen in maximaal 600 pixels.

BesteBibl2017 banner 5

Rectangle 180 bij 150 pixels

U kunt bij deze banner de max-width veranderen in maximaal 360 pixels.

BesteBibl2017 banner 3

Square pop-up 250 bij 250 pixels

U kunt bij deze banner de max-width veranderen in maximaal 500 pixels.

BesteBibl2017 banner 4