Schiedam.nl

Foto van lezende vrouw in het gras

Het e-books aanbod wordt landelijk georganiseerd, als lid van de Bibliotheek Schiedam kun je van dit aanbod gebruik maken. Er worden e-books aangeboden die direct op de tablet, smartphone of computer kunnen worden gelezen. Daarnaast zijn er e-books die gedownload kunnen worden op een e-reader. Het aanbod, de mogelijkheden en de voorwaarden verschillen per aanbieder.

Duizenden e-books te leen

Foto van tiener achter laptop

Voor computer, tablet, e-reader of smartphone

Om toegang te krijgen tot deze collectie e-books maak je met het nummer van je bibliotheekpas eenmalig een account aan op www.bibliotheek.nl/ebooks. Met dit account kun je op elk moment van de dag het aanbod bekijken en titels downloaden naar de app of een e-reader. Bekijk het tariefoverzicht voor het aantal te lenen e-books per periode.