Ken jij Club Lees al?

Gepubliceerd op: 9 januari 2024 16:26

De landelijke omroep VPRO is sinds een paar maanden een nieuwe online leesclub gestart. Het draait in Club Lees om goede verhalen, liefde voor lezen en wat er in de marges van een boek gebeurt. Bij Club Lees komt van alles aan bod: Young Adult-fictie, poëzie, literaire romans, sci-fi, non-fictie of een spannende thriller. Je kunt de Club Lees-app gratis downloaden en meepraten over het gekozen boek.

Club Lees wordt aangevoerd door 4 prominente leden. Singer-songwriter Naaz opende onlangs voor Lana del Rey in de Ziggo Dome. Lemuël de Graav (1998) – a.k.a. Lemu – is een multitalent; net afgestudeerd van de Filmacademie als scenarist en daarnaast actief als dichter. Noah de Campos Neto (2002) is een Nederlandse Booktok-held, bekend van zijn account @jetweedevader. En acteur en theatermaker Hanneke van der Paardt heeft een voorliefde voor wandelboeken.

Iedere maand wordt er een nieuw boek gekozen. Per boek wordt er een meet-up georganiseerd waarvoor je je kunt inschrijven. Daarin wordt het boek besproken, leeservaringen gedeeld en kun je je nog verder verdiepen in het onderwerp! Samen met Naaz, Lemuël, Hanneke, Noah, en alle andere lezers. Aanrader!

Naar de site van Club Lees