Vacatures en stages

Werken bij onze organisatie is uitdagend, afwisselend en maatschappelijk relevant. Wij hebben regelmatig vacatures, bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening, communicatie, educatie, programmeren, facilitair beheer en ICT.

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij niets voor de Bibliotheek kunt betekenen. Stuur ons dus vooral je gegevens en cv. Wellicht hebben we binnenkort wél een geschikte vacature.

Organisatie in ontwikkeling

De Bibliotheek Schiedam is volop in ontwikkeling. De rol van de bibliotheek is veranderd van een traditionele bibliotheek naar een eigentijdse bibliotheek met maatschappelijk en educatieve meerwaarde.

Als Bibliotheek willen we de wereld van mensen groter maken. Mensen uitdagen verder te kijken en hen helpen verder te komen. Dit doen wij voor én met maatschappelijke partners, scholen en gemeenten. Maar vooral voor onze leden, leerlingen en bezoekers in 6 bibliotheken in de wijken en op bijna alle scholen in Schiedam.

Werken bij de Bibliotheek

  • Actief bijdragen aan onze grote maatschappelijke ambitie.
  • Uitdagend werk met leuke collega’s, waarin je echt van betekenis kunt zijn.
  • Kansen om te leren en te groeien door scholing, ontwikkeling en projecten.
  • Eigentijdse arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, collectieve voorzieningen, ICT faciliteiten en natuurlijk een passend salaris.

Stages

Heb je de opdracht om voor school een maatschappelijke stage te lopen? Dat kan bij de Bibliotheek Schiedam. Ben je 15 jaar of ouder en moet je minimaal 16 uur stage lopen, dan vragen we je om het stageformulier in te vullen. Doe dit in ieder geval 3 weken voordat je stage begint. Dan proberen we een passende, leuke en afwisselende stage voor je te regelen.

Heb je vragen? Mail ze dan naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl