Cadeau aan stad

Wegens de corona-maatregelen is de bibliotheek veel dicht geweest. Leuk is anders, maar het was noodzakelijk. We willen graag iets terugdoen voor de Schiedammers. Van 14-12 tot en met 23-12 is de Korenbeurs daarom iedere avond open tot 20.00 uur!

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief, check het nieuws of volg onze sociale media kanalen. Dan weet je of we iets leuks organiseren, wanneer we open zijn en of er nog bijzondere zaken op de planning staan!

Abonneer je op de Nieuwsbrief

Lezen, leren, ontmoeten en ontdekken?

Bibliotheek Schiedam is er niet alleen voor boeken. Je kunt er andere mensen ontmoeten, inspiratie opdoen, een krantje lezen, lunchen, studeren of een cursus volgen. Zien we je snel?

Naar de Openingstijden

Pakjesavond: Korenbeurs zaterdag om 16.00 uur dicht

Vrijwilligerswerk geeft de dagen van Nelleke structuur

Corona: spelregels, daluren & aangepaste openingsuren

INSPIRATIE: TOP10 lijst van Herma

Nu we ons steeds vaker thuis moeten zien te vermaken, hebben enkele bibliotheekmedewerkers hun favoriete TOP10 op papier gezet. Een nieuwe film of je volgende boek kiezen is altijd lastig. Een goede tip kan uitkomst brengen. Soms zie je een bepaald boek in zoveel lijstjes voorbijkomen, dan moet het wel een echte aanrader zijn. En van andere suggesties heb je nog nooit gehoord, omdat je meestal niet verder kijkt dan je eigen voorkeuren. Coördinator van het DigiTaalhuis Herma heeft eigenlijk een hekel aan lijstje, want "het geeft je altijd zo’n incompleet gevoel. Maar goed, toch een poging!" Daar zit vast wel iets voor jou bij!

Bekijk de TOP10


Sinterklaas

Spannend... we kunnen weer gaan aftellen naar het heerlijk avondje! Lees tot die tijd een mooi boek!

Openingstijden

De Korenbeurs
10:00 - 16:00
De Nieuwe Harg
gesloten
Hof in Zuid
gesloten
Jeugdbibliotheek De Klinker
gesloten
Singel 24
gesloten