Vestigingen en openingstijden

• De Korenbeurs Bekijk details

In de prachtige monumentale Korenbeurs is de hoofdvestiging van de Bibliotheek Schiedam gevestigd. De voormalige koopmansbeurs uit 1972 werd gebouwd onder leiding van Jan Giudici, een Italiaanse architect die in Nederland woonde. Vooral het schitterende atrium met binnentuin is een bezoekje waard.

Bekijk details van De Korenbeurs

• WOT Centrum West Bekijk details

Een afhaal- en brengpunt van gereserveerde materialen voor alle doelgroepen. Er is een leestafel met een krant en tijdschriften, gratis Wifi. De bibliotheek werkt samen met het Wijk Ondersteuningsteam Centrum-West (WOT). Bij het WOT kun je terecht met vragen over geldzaken, relaties, opvoeden, opgroeien, inkomen, (jeugd)zorg, voorzieningen, activiteiten of vrijwilligerswerk.

Bekijk details van WOT Centrum West

• De Nieuwe Harg Bekijk details

Een professionele dienstverlening op maat, gebaseerd op het bieden van advies, begeleiding en collectie, die aansluit bij de wensen van de doelgroep volwassenen. Er is een compacte uitleencollectie grootletterboeken, streekromans, thrillers en actuele romans geplaatst. Tevens is het een afhaal- en brengpunt van gereserveerde materialen voor alle doelgroepen. De Bibliotheek Schiedam in de Nieuwe Harg is voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen de Frankelandgroep en de bibliotheek.

Bekijk details van De Nieuwe Harg

• Hof in Zuid Bekijk details

Een afhaal- en brengpunt van gereserveerde materialen voor alle doelgroepen. Er is een compacte uitleencollectie jeugdboeken, grootletterboeken en romans geplaatst voor de doelgroep jeugd en volwassenen. Hof in Zuid is een wijkservicepunt met een breed aanbod aan activiteiten en ondersteunende functies voor alle mensen uit de wijk en daarbuiten.

Bekijk details van Hof in Zuid

• Jeugdbibliotheek De Klinker Bekijk details

Een professionele dienstverlening op maat, gebaseerd op het bieden van advies, begeleiding en collectie, die aansluit bij de wensen van de doelgroep jeugd vanaf 0 jaar en hun ouders en opvoeders. Tevens is het een afhaal- en brengpunt van gereserveerde materialen voor alle doelgroepen.

Bekijk details van Jeugdbibliotheek De Klinker

• Singel 24 Bekijk details

Bekijk details van Singel 24

• De Brug Bekijk details

Een afhaal- en brengpunt van gereserveerde materialen voor alle doelgroepen. Er is er een compacte uitleencollectie grootletterboeken en romans geplaatst voor de doelgroep volwassenen, een leestafel met kranten en tijdschriften, gratis Wifi. In Wijkcentrum De Brug in Schiedam Noord worden activiteiten voor jong en oud georganiseerd en is het mogelijk om ruimtes te huren voor vergaderingen en activiteiten.

Bekijk details van De Brug