Resultaat 1 - 10 (van 34)

• Gratis hulp bij belastingaangifte

6 juli 2020

Vanwege het corona-virus zijn de Belastinginvuldagen helaas niet doorgegaan op de oorspronkelijk geplande data. Minters en de Bibliotheek Schiedam zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om te bekijken of de invulservice in de Korenbeurs opnieuw georganiseerd kan worden.

Bekijk details van Gratis hulp bij belastingaangifte

• Bouw mee met de BiebBouwers!

5 juli 2020

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

Bekijk details van Bouw mee met de BiebBouwers!

• VakantieBieb geopend!

1 juli 2020

De zomervakantie is (bijna) begonnen. Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze App kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van VakantieBieb geopend!

• Vakantielezen! tas

29 juni 2020

Alle kinderen in groep 3 en/of 4 krijgen de komende periode van de Bibliotheek Schiedam een leuke Vakantielezen!-tas met leuke boeken en een Zomer Top-boek voor in de vakantie. Om het AVI-niveau vast te houden is lezen in de zomer erg belangrijk en met de boeken in de tas kunnen de kinderen lekker lezen en puzzelen.

Bekijk details van Vakantielezen! tas

• Openingsrol voor De Korenbeurs in promofilm

26 juni 2020

Om het Distillers District van Schiedam te promoten heeft stadsmarketingbureau SDAM onlangs een virtuele persreis georganiseerd voor binnen- en buitenlandse influencers en journalisten van de NBTC.

Bekijk details van Openingsrol voor De Korenbeurs in promofilm

• Openingstijden bibliotheek-locaties vanaf 1 juli

26 juni 2020

Met de verdere verruiming van de corona-maatregelen door de regering kan ook de bibliotheek weer naar een uitbreiding van de openingstijden.

Bekijk details van Openingstijden bibliotheek-locaties vanaf 1 juli

• Weer een krantje lezen in De Korenbeurs

22 juni 2020

De Bibliotheek Schiedam verruimt haar dienstverlening nu de maatregelen rondom Corona steeds meer worden versoepeld. Vanaf maandag 22 juni kunnen bezoekers 7 dagen per week in De Korenbeurs terecht van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bekijk details van Weer een krantje lezen in De Korenbeurs

• Schoolschrijver Marlies Verhelst sluit half jaartraject af

19 juni 2020

Vandaag heeft Marlies Verhelst op IBS El Furkan met de leerlingen van groepen 5B, 6A en 6B het Schoolschrijver-halfjaar feestelijk afgesloten.

Bekijk details van Schoolschrijver Marlies Verhelst sluit half jaartraject af

• DigiTaalhuis op afspraak!

19 juni 2020

Bent u het stilzitten zat en wilt u weer lekker aan de slag? Meer leren of een bepaald apparaat onder de knie krijgen? U kunt weer terecht bij het DigiTaalhuis, maar we werken wel op afspraak, door Corona. Bel 010-7146300, we helpen je graag!

Bekijk details van DigiTaalhuis op afspraak!

• De Brug gesloten

19 juni 2020

De bibliotheekdiensten in De Brug in Schiedam-Noord zijn sinds 1 mei in goed overleg gestaakt. De animo was niet groot en De Brug kan de vrijgekomen ruimte goed voor andere activiteiten gebruiken.

Bekijk details van De Brug gesloten