Resultaat 1 - 10 (van 40)

• Bouw mee met de BiebBouwers!

2 augustus 2020

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

Bekijk details van Bouw mee met de BiebBouwers!

• Openingstijden Klinker en Singel 24

17 juli 2020

Tijdens de zomervakantie zijn jeugdbibliotheek de Klinker en Singel 24 op woensdagmiddag op de gebruikelijke tijden open.

Bekijk details van Openingstijden Klinker en Singel 24

• Meer dan boeken

14 juli 2020

Bibliotheek Schiedam is er niet alleen voor boeken. Je kunt er andere mensen ontmoeten, inspiratie opdoen, een krantje lezen, lunchen, studeren of een cursus volgen.

Bekijk details van Meer dan boeken

• Red jij de planeet met een mandela?

14 juli 2020

Zin in iets leuks? Als je mee doet met deze vrolijke kleurrijke workshop (6+) op 5 augustus help je ook nog eens de planeet met het opruimen van plastic afval in je omgeving.

Bekijk details van Red jij de planeet met een mandela?

• Kinderworkshop Zeefdruk

14 juli 2020

Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen op woensdag 29 juli een workshop Zeefdruk maken volgen in de Singel24. De workshop is gratis.

Bekijk details van Kinderworkshop Zeefdruk

• Gratis workshop Je ogen als Camera in de Singel24

14 juli 2020

Zin om lekker creatief aan de slag te gaan? Misschien is dit wat voor jou! Maak een denkbeeldige foto met je ogen en schilder 'm na.

Bekijk details van Gratis workshop Je ogen als Camera in de Singel24

• Spelletjes lenen in de Singel 24

13 juli 2020

Vanaf woensdag 22 juli kunnen (groot-)ouders en kinderen in de bibliotheek in de Singel 24 terecht voor de Spelletjesuitleen van Oost. Je kunt gezellig een potje Pim-Pam-Pet komen spelen, maar je mag ook spelletjes gratis lenen om thuis te spelen. Iedere woensdag van 12.15 tot 14.30 kun je er terecht. Kom ook!

Bekijk details van Spelletjes lenen in de Singel 24

• Gratis hulp bij belastingaangifte

6 juli 2020

Vanwege het corona-virus zijn de Belastinginvuldagen helaas niet doorgegaan op de oorspronkelijk geplande data. Minters en de Bibliotheek Schiedam zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om te bekijken of de invulservice in de Korenbeurs opnieuw georganiseerd kan worden.

Bekijk details van Gratis hulp bij belastingaangifte

• VakantieBieb geopend!

1 juli 2020

De zomervakantie is (bijna) begonnen. Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze App kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van VakantieBieb geopend!

• Vakantielezen! tas

29 juni 2020

Alle kinderen in groep 3 krijgen op school een leuke Vakantielezen!-tas van de Bibliotheek Schiedam, met leuke boeken en een Zomer Top-boek voor in de vakantie. Om het AVI-niveau vast te houden is lezen en voorlezen in de zomer erg belangrijk en met de boeken in de tas kunnen de kinderen lekker lezen en puzzelen.

Bekijk details van Vakantielezen! tas