Nieuws

Abonneer je op de nieuwsbrief, check het nieuws of volg onze sociale media kanalen. Dan weet je of we iets leuks organiseren, wanneer we open zijn en of er nog bijzondere zaken op de planning staan!

Ook als je geen lid bent, kun je onze nieuwsbrief ontvangen. Meld je dan aan via dit formulier.

Let op: Voorkom dat e-mailberichten van de Bibliotheek door je mailprogramma als spam gezien worden en bij 'ongewenste mail' terechtkomen. Dat kun je doen door de Bibliotheek als betrouwbare afzender aan te merken.

Resultaat 41 - 41 (van 41)

• Digihulplijn Bekijk details

9 november 2020

Online bankzaken regelen, beeldbellen met familie en ‘s avonds nog éven je werkmail checken… De digitale wereld is voor velen verweven met ons dagelijks leven. Helaas is dit niet voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend. Voor veel mensen gaan de digitale ontwikkelingen erg snel. In de tijd van Corona zien we dat voor veel ouderen digitaal meedoen niet vanzelfsprekend is.

Bekijk details van Digihulplijn