Resultaat 11 - 20 (van 40)

• Openingsrol voor De Korenbeurs in promofilm

26 juni 2020

Om het Distillers District van Schiedam te promoten heeft stadsmarketingbureau SDAM onlangs een virtuele persreis georganiseerd voor binnen- en buitenlandse influencers en journalisten van de NBTC.

Bekijk details van Openingsrol voor De Korenbeurs in promofilm

• Openingstijden bibliotheek-locaties vanaf 1 juli

26 juni 2020

Met de verdere verruiming van de corona-maatregelen door de regering kan ook de bibliotheek weer naar een uitbreiding van de openingstijden.

Bekijk details van Openingstijden bibliotheek-locaties vanaf 1 juli

• Weer een krantje lezen in De Korenbeurs

22 juni 2020

De Bibliotheek Schiedam verruimt haar dienstverlening nu de maatregelen rondom Corona steeds meer worden versoepeld. Vanaf maandag 22 juni kunnen bezoekers 7 dagen per week in De Korenbeurs terecht van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bekijk details van Weer een krantje lezen in De Korenbeurs

• Schoolschrijver Marlies Verhelst sluit half jaartraject af

19 juni 2020

Vandaag heeft Marlies Verhelst op IBS El Furkan met de leerlingen van groepen 5B, 6A en 6B het Schoolschrijver-halfjaar feestelijk afgesloten.

Bekijk details van Schoolschrijver Marlies Verhelst sluit half jaartraject af

• DigiTaalhuis op afspraak!

19 juni 2020

Bent u het stilzitten zat en wilt u weer lekker aan de slag? Meer leren of een bepaald apparaat onder de knie krijgen? U kunt weer terecht bij het DigiTaalhuis, maar we werken wel op afspraak, door Corona. Bel 010-7146300, we helpen je graag!

Bekijk details van DigiTaalhuis op afspraak!

• De Brug gesloten

19 juni 2020

De bibliotheekdiensten in De Brug in Schiedam-Noord zijn sinds 1 mei in goed overleg gestaakt. De animo was niet groot en De Brug kan de vrijgekomen ruimte goed voor andere activiteiten gebruiken.

Bekijk details van De Brug gesloten

• Wethouder Ruseler onthult certificaat

16 juni 2020

Bibliotheek Schiedam heeft opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Wethouder Duncan Ruseler onthulde vandaag -dinsdag 16 juni 2020- de bijbehorende plaquette samen met directeur Theo Schilthuizen en bibliothecaris Jan van Bergen en Henegouwen.

Bekijk details van Wethouder Ruseler onthult certificaat

• Rutte wil horen hoe het met jou gaat!

15 juni 2020

Premier Rutte wil weten: hoe gaat het met jou? Onder de noemer I've Got the #Power heeft de Kleine Ambassade in samenwerking met de gemeente Schiedam een vragenlijst opgesteld om aan jongeren te vragen hoe zij deze ‘gekke’ tijd ervaren: wat vinden zij het meest lastig en wat vinden zij juist positief? Hoe zien zijn de 1,5 m samenleving voor zich?

Bekijk details van Rutte wil horen hoe het met jou gaat!

• ZZP Café

8 juni 2020

Veel zelfstandig ondernemers worden financieel getroffen door de coronacrisis. Het kabinet en de gemeente doen er alles aan om te helpen. Er zijn daarom voor deze groep diverse regelingen en steunmaatregelen in het leven geroepen. Om kennis op dit gebied met kleine ondernemers te delen organiseert de Bibliotheek Schiedam samen met het Sociaal Juridisch Kenniscentrum op donderdag 18 juni om 20.00 uur een bijeenkomst voor ZZP’ers onder de noemer ZZP Café.

Bekijk details van ZZP Café

• Pinksteren gesloten

24 mei 2020

Het Pinksterweekend staat voor de deur, houd daar rekening. Alle locaties zijn op zondag 31 mei en maandag 01 juni gesloten! Dinsdag opent de Korenbeurs om 10.00 uur weer de deuren. Dan ben je van harte welkom.

Bekijk details van Pinksteren gesloten