Schiedamse Poetry Slam - FINALE!!

Woensdag 3 juli 2024, van 20:00 tot 22:00 | inloop vanaf 19.30 uur | de Korenbeurs

Kosten: gratis

De vijfde Schiedamse Poetry Slam vindt ook dit jaar weer plaats in de Bibliotheek Schiedam. Na 2 voorrondes is het vandaag - woensdag 3 juli 2024 - tijd voor de finale voor een enthousiast live publiek. En jouw stem telt, dus reserveer snel een gratis kaartje! De winnaar van de finale zal Schiedam vertegenwoordigen op het NK Poetry Slam later dit jaar!

Literair strijdtoneel

Schiedam is deze avond een waar literair strijdtoneel, waar 4 getalenteerde woordkunstenaars het podium zullen betreden. Van rappers tot sonnetschrijvers, van spoken word artiesten tot Dichter des Vaderlands – en alles wat daarbuiten of tussenin valt. Wie van de 4 finalisten gaat er met jouw stem vandoor? Reserveer snel je gratis kaartje! 

Over Poetry Slam

Poetry Slam is een internationaal bekend concept. In de voorgaande jaren was de Schiedamse Poetry Slam een doorslaand succes. Naast de buitengewoon goede sfeer en veel publiek, ontwikkelde zich veel nieuw talent vanuit verschillende takken van de woordkunst.

Uit beide voorrondes zijn twee deelnemers door naar de finale. De winnaar van de finale wordt afgevaardigd om Schiedam te vertegenwoordigen in de landelijke finale: het NK Poetry Slam. De landswinnaar stroomt vervolgens door naar het Europees Kampioenschap én wellicht het WK.

Reserveer je kaartje, want jij bepaalt!

Het publiek bepaalt wie van de deelnemers de winnaar wordt van deze finale, dus reserveer je (gratis!!) kaartje via de link hier onder om je stem uit te kunnen brengen op woensdag 3 juli!

Tickets finale


De Schiedamse Poetry Slam is een samenwerking tussen Verbalism, de Bibliotheek Schiedam en het Literair Gezelschap Schiedam.