Schiedamse Poetry Slam - voorronde 1

Woensdag 5 juni 2024, van 19:30 tot 22:00 | inloop vanaf 19.00 uur | de Korenbeurs

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De vijfde Schiedamse Poetry Slam vindt ook dit jaar weer plaats in de prachtige Bibliotheek Schiedam op woensdag 5 juni en woensdag 19 juni 2024 voor een live publiek. De finale is op woensdag 3 juli 2024. De winnaar van de finale vertegenwoordigt Schiedam op het NK Poetry Slam later dit jaar.

Over Poetry Slam

Poetry Slam is een internationaal bekend concept. In de voorgaande jaren was de Schiedamse Poetry Slam een doorslaand succes. Naast de buitengewoon goede sfeer en veel publiek, ontwikkelde zich veel nieuw talent vanuit verschillende takken van de woordkunst.

In de beide voorrondes (woensdag 5 juni en 19 juni) is plaats voor optredens van acht deelnemers per keer. Het publiek stemt wie er door mag. Uit beide voorrondes gaan twee deelnemers door naar de finale op 3 juli. De winnaar van de finale wordt afgevaardigd om Schiedam te vertegenwoordigen in de landelijke finale: het NK Poetry Slam. De landswinnaar stroomt vervolgens door naar het Europees Kampioenschap én wellicht het WK.

De deelnemers aan van de Schiedamse Poetry Slam 2024!

Dit jaar belooft een onvergetelijke literaire strijd te worden, vol met talent, passie en creatieve energie. De voorrondes vinden plaats op woensdag 05 juni en woensdag 19 juni, waar acht getalenteerde dichters per avond zullen strijden om een plek in de finale.

Voorronde 1: woensdag 05 juni

1. Erika De Stercke
2. Montana Hogenboom
3. Kevin Amse
4. Joviën Mambi
5. D U N Y A
6. Annemiek
7. Daniela Montoya Jerez
8. Julian Harmens

Reserveer je kaartje, want jij bepaalt!

Het publiek bepaalt wie van de deelnemers doorgaat naar de finale, dus reserveer je (gratis) kaartje via de link hieronder om je stem uit te kunnen brengen op woensdag 5 juni!

 

 

De Schiedamse Poetry Slam is een samenwerking tussen Verbalism, de Bibliotheek Schiedam en het Literair Gezelschap Schiedam.

Tickets voorronde 1

Link naar de website van de Schiedamse Poetry Slam middels logo-afbeelding