Schiedamse Poetry Slam - voorronde 1

Woensdag 5 juni 2024, van 20:00 tot 22:00 | inloop vanaf 19.30 uur | de Korenbeurs

Kosten: gratis

De vijfde Schiedamse Poetry Slam vindt ook dit jaar weer plaats in de prachtige Bibliotheek Schiedam op woensdag 5 juni en woensdag 19 juni 2024 voor een live publiek. De finale is op woensdag 3 juli 2024. De winnaar van de finale vertegenwoordigt Schiedam op het NK Poetry Slam later dit jaar.

Over Poetry Slam

Poetry Slam is een internationaal bekend concept. In de voorgaande jaren was de Schiedamse Poetry Slam een doorslaand succes. Naast de buitengewoon goede sfeer en veel publiek, ontwikkelde zich veel nieuw talent vanuit verschillende takken van de woordkunst.

In de beide voorrondes (woensdag 5 juni en 19 juni) is plaats voor optredens van acht deelnemers per keer. Het publiek stemt wie er door mag. Uit beide voorrondes gaan twee deelnemers door naar de finale op 3 juli. De winnaar van de finale wordt afgevaardigd om Schiedam te vertegenwoordigen in de landelijke finale: het NK Poetry Slam. De landswinnaar stroomt vervolgens door naar het Europees Kampioenschap én wellicht het WK.

Inschrijven als deelnemer tot en met 19 mei

Als woordkunstenaar kun je je inschrijven tot 19 mei voor 2 voorrondes. De eerste vindt plaats op woensdag 5 juni en de tweede op woensdag 19 juni 2024. De finale is op 3 juli. Per voorronde is er plek voor 8 deelnemers. Per voorronde gaan er 2 deelnemers door naar de finale. Gebruik voor je inschrijving het online formulier op de website van de Schiedamse Poetry Slam.

Reserveer je kaartje, want jij bepaalt!

Het publiek bepaalt wie van de deelnemers doorgaat naar de finale, dus reserveer je (gratis) kaartje via de link hieronder om je stem uit te kunnen brengen op woensdag 5 juni!

 

 

De Schiedamse Poetry Slam is een samenwerking tussen Verbalism, de Bibliotheek Schiedam en het Literair Gezelschap Schiedam.

Tickets voorronde 1

Link naar de website van de Schiedamse Poetry Slam middels logo-afbeelding