Schrijfcafé

Woensdag 16 juli 2025, van 10:15 tot 12:15 | De Korenbeurs: Beurszaal

Kosten: € 13,-

Schrijf je weleens een verhaal of gedicht en vind je het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Of schrijf je nog niet, maar wil je dit wel een keer proberen? Kom dan naar het Schrijfcafé in de Korenbeurs!

Carla Scheepe

Tijdens deze workshop krijg je verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt. Je leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de 'kunst af te kijken'. Daarna ga je zelf aan de slag en deel je je verhaal met de andere deelnemers. 

Het Schrijfcafé wordt elke 3e woensdag van de maand van 10:15-12:15 uur georgansieerd door Carla Scheepe. Carla is schrijfdocent en eigenaar van Eigen Wijze Woorden. 

Kosten

Deelname aan deze workshop bedraagt €13,- per keer. Je kunt ook een strippenkaart voor 5 bijeenkosten kopen. Hiermee kosten 5 workshops €45,- in plaats van €65,-. De strippenkaart is verkrijgbaar bij de servicebalie van de Bibliotheek in de Korenbeurs. De strippenkaart is naamsgebonden en alleen te gebruiken voor het Schrijfcafé in de Korenbeurs.

Aanmelden

Aanmelden voor het Schrijfcafé is mogelijk via de website van Eigen Wijze Woorden.