Digitaal spreekuur (IDO inloopspreekuur)

Heb je een vraag over het gebruik van je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet of e-reader? Of heb je een vraag die te maken heeft met de DigiD of de digitale overheid? Kom langs. Afspraak maken is niet nodig.

Heb je hulp nodig bij de installatie van je smartphone of tablet? Of lukt het niet om bijvoorbeeld een bijlage bij een e-mail te openen? Misschien heb je een vraag over het installeren van de DigiD app? Met deze en andere vragen kun je terecht op het gratis Digitaal Spreekuur. 

Als Bibliotheek Schiedam zijn we ook informatiepunt digitale overheid (IDO). Vragen over overheid kunnen ook tijdens het digitaal spreekuur bij ons worden gesteld. Vragen waarmee wij eerder hebben geholpen hebben: Hoe vernieuw ik mijn parkeervergunning bij de gemeente? Waar kan ik mijn gezamenlijke pensioenoverzicht vinden? Hoe vraag ik een machtiging aan voor de belastingadviseur? Met deze en andere vragen kun je ook terecht op het gratis Digitaal Spreekuur. 

Je hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb of van de Bibliotheek Schiedam. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je apparaat. Garantie op een oplossing kan niet worden geboden, maar er is vrijwel altijd een oplossing. 

Het aanvragen van een afspraak is niet noodzakelijk, maar het kan telefonisch via 010 714 63 00 of online via de knop hieronder. 

Vraag een afspraak aan

Het Digitaal Spreekuur (IDO inloopspreekuur) vind plaats op verschillende plaatsen in Schiedam

Schiedam CENTRUM

Elke dinsdag in Bibliotheek de Korenbeurs, aan de Lange Haven 145, inloop spreekuur tussen 17:45 en 19:30:

Vanaf 9 januari tot en met 16 juli 2024

 

IDO balie, achter in de korenbeurs, lange haven 145, inloop spreekuur tussen 13:00 en 15:00:
 

ELKE Donderdag

Vanaf 4 januari tot 11 juli 2024

 

 

Schiedam NOORD

Elke dinsdag - Bibliotheek in De Nieuwe Harg, aan het Hargplein 116, inloop spreekuur tussen 10:30 en 12:30:

Van 9 januari tot 9 juli 2024