Workshop E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kun je ook gratis e-books en luisterboeken lenen voor de computer, e-reader (alleen e-books), tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books en luisterboeken, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Voor deze workshop van één middag (een uur tijd) neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig. 

 

Let op: De meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. De BOOX e-reader is een combinatie van tablet en e-reader waardoor het een andere manier van lenen is en u hier ook een google account bij nodig heeft.

Telefonische hulp: 
Wil je nu al telefonisch geholpen worden met het lenen van e-books of luisterboeken? Dat is ook mogelijk! Inmiddels hebben wij hier goede ervaringen mee. Klik daarvoor op de knop 'Aanmelden' hieronder en kies in het formulier voor telefonische hulp. Aanmelden kan ook via telefoonummer 010 714 63 00. 

Cursus ter plaatse:
De individuele cursus zal plaatsvinden in de Korenbeurs. Er is plaats voor 3 deelnemers, er wordt een tijdsblok met je afgesproken tussen 13:00 en 16:00. De cursus is gratis. Aanmelden kan via telefoonummer 010 714 63 00 of online via de knop 'Aanmelden' hieronder. 

Cursusdata:


Donderdag 6 oktober
Donderdag 10 november
Dinsdag 6 december
 

 

Aanmelden

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: 

Cursusaanbod