Workshop E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kun je ook gratis e-books en luisterboeken lenen voor de computer, e-reader (alleen e-books), tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books en luisterboeken, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Voor deze workshop van één middag (een uur tijd) neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig. 

 

Let op: De meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. De BOOX e-reader is een combinatie van tablet en e-reader waardoor het een andere manier van lenen is en u hier ook een google account bij nodig heeft.

Voor deze workshop werken we met DigiCoaches. Dat betekent 1 op 1 of in duo's les krijgen. Zo kan je gerichter leren wat jij wilt. Meld je aan en we bellen je terug om een startdatum in overleg met jou in te plannen.

Aanmelden