Cursus E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kun je ook gratis e-books en luisterboeken lenen voor de computer, e-reader (alleen e-books), tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books en luisterboeken, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Voor deze cursus van één middag neem je je eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account, heb je je bibliotheekpas en wachtwoord nodig. Let op: de meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader. 

Telefonische hulp: 
Wil je nu al telefonisch geholpen worden met het lenen van e-books of luisterboeken? Dat is ook mogelijk! Inmiddels hebben wij hier goede ervaringen mee. Klik daarvoor op de knop 'Aanmelden' hieronder en kies in het formulier voor telefonische hulp. Aanmelden kan ook via telefoonummer 010 714 63 00. 

Cursus ter plaatse:
Tijdens de lockdown, kunnen we geen cursus ter plaatse aanbieden en is alleen telefonische hulp mogelijk. Als we weer open mogen voor activiteiten zal de cursus plaatsvinden in de Korenbeurs. Er is plaats voor 3 deelnemers, er wordt een tijdsblok met je afgesproken. De cursus is gratis. Aanmelden kan via telefoonummer 010 714 63 00 of online via de knop 'Aanmelden' hieronder. 

Cursusdata:
Dinsdag 1 juni 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur.
Donderdag 1 juli 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur.
Dinsdag 3 augustus 2021 tussen 13.00 en 16.30 uur.

Benieuwd naar welke cursussen we nog meer organiseren? Bekijk hier het aanbod: