Cursus Klik & Tik. Op maat.

Klik & Tik op maat bestaat uit meerdere online cursussen die je onder begeleiding kan volgen als reeks of je kan alleen de elementen eruit pikken die je wilt leren. Hieronder vind je drie filmpjes over wat je van elke cursus kunt verwachten.

Klik & Tik de basis is een basiscursus computeren. Je leert typen, werken met een muis en oefent met internet en e-mail.

Klik & Tik het internet op is het vervolg waarmee je vertrouwd raakt met het internet. Je maakt kennis met leuke en handige websites. Denk aan: een reis plannen, online video’s kijken en Marktplaats gebruiken. Ook maak je kennis met de websites van MijnOverheid, een bank en een zorgverzekering.

Klik & Tik veilig online is het vervolg waar je leert waar je op moet letten als je meer gaat computeren. Je hoort allerlei verhalen over internetfraude. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. 

De cursus wordt gegeven in ons computerlokaal in een groep met verschillende niveaus. Iedereen oefent op zijn eigen ritme met koptelefoon op. Je kan op ieder moment aansluiten. Aanmelding is verplicht.

Aanmelden voor de cursus kan via telefoonnummer 010 714 63 00 of online via de knop 'Aanmelden' hieronder.

Aanmelden