BoekToer

BoekToer is een verzameling vaste collectiepakketten, niet alleen voor het primair en voortgezet onderwijs, maar ook voor voorschoolse instellingen. Voor de kleintjes van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven kun je specifiek kiezen voor BoekToertjes: kleine thematische collecties met 15 (prenten)boeken over herkenbare onderwerpen. Je kunt ze naar keuze lenen voor de periode van 8 weken tot een heel jaar. Zo’n collectiepakket is ideaal als aanvulling op de schoolbibliotheek, maar bijvoorbeeld ook voor thematisch gebruik in de groep. Elk pakket wordt kant en klaar aangeleverd. Fris, nieuw en uitnodigend – wat wil je nog meer?

Hoe werkt het?

  • Kies in de digitale etalage van BoekToertje een collectiepakket of overleg met de contactpersoon van de Bibliotheek Schiedam welke collectie het beste aansluit bij je vraag.
  • De Bibliotheek Schiedam plaatst de bestelling bij ProBiblio. De 15 boeken worden bij de Bibliotheek Schiedam geleverd. 
  • Je krijgt een melding wanneer de bestelling klaarstaat.
  • Aangevraagde collecties kunnen worden opgehaald en teruggebracht bij de Bibliotheek Schiedam – locatie Wennekerpand (Vijgensteeg 2).
  • Is jouw locatie aangesloten op schoolWise? Nadat je de boeken op school hebt ingenomen, kun je ze direct uitlenen.

De kosten voor de kleine collectiepakketten (met 15 boeken) bedragen €31,00 voor 8 weken of €93,00 voor een heel jaar.

Etalage BoekToertje