Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd & Jongeren

📚 Nieuwe boeken voor 0 tot 6 jaar

Naar boeken op onderwerp

Digitale prentenboeken via Bereslim

Prentenboeken worden nog leuker met Bereslim! Als lid van de Bibliotheek kan je gratis Bereslimme Boeken afspelen. Kleine kinderen leren het best op een speelse manier. Met BereslimmeBoeken leren ze twee keer zoveel woorden!

Lees meer over Bereslim

logo bereslim


Ken je BoekStart al?

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Met BoekStart maak je een vliegende start! Haal het gratis BoekStartkoffertje op bekijk de boekentips!

Meer info over Boekstart

📱 E-books en 🎧 luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind of om te luisteren? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Voorleeshoek

Kinderjury 2019

In de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek word je voorgelezen uit bekende (prenten)boeken, met beeld en muziek. Er zijn filmpjes op thema, leeftijd én in meerdere talen. Geniet samen van de leukste voorleesfilmpjes van de mooiste kinderboeken.

Lees meer over Voorleeshoek

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Naar Mediaopvoeding

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar Voorleesfilmpjes